SAMSUN / KAVAK - Çakallı Ortaokulu

Ock

Okulumuz 5-A sınıfı öğrencilerinden Emir Batu BOZDEMİR, DENEYAP Atölyeleri yazılı sınavını geçerek uygulama sınavına girmeye hak kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik eder, öğrencimize uygulama sınavında başarılar dileriz.

Haz

Okulumuz 5-A sınıfı öğrencilerimizle "Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği"ne katıldık.

Haz

Nis

Okulumuz 6-A sınıfı öğrencilerinden Ebrar KAPLAN, il genelinde düzenlenen "Hayalimdeki Dünya" konulu şiir yazma yarışmasında ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, öğrencimize hayat boyu başarılar dileriz.

Nis

Okul Müdür Yardımcımız Neşe BOZOĞLU'nun yürütücülüğünü yaptığı "Çiziyorum, Boyuyorum, Öğreniyorum" adlı e-Twinning projesi kapsamında öğrencilerimiz; sayı, nesne, geometrik şekil ve ellerini kullanarak ürünler oluşturmuştur. Projenin son etkinliği ortak ürün çalışması olarak 7 coğrafi bölge 7 proje ortağı okula paylaştırılmış ve paylaştırılan her bölgenin haritası öğrencilere çizdirilerek bölgeyi tanıtan üç resim yaptırılmıştır.

Nis

Okulumuz Matematik Öğretmeni Ercan GÜLAY'ın yürütücülüğünü yaptığı "GİVE ME AN İDEA" adlı e-Twinning projesi kapsamında 1 Nisan 2022 tarihinde Samsun'daki proje ortaklarıyla buluşuldu. Bandırma Vapuru, Amisos Tepesi, Amazon Köyü gezildi. Projenin afişi proje ortaklarıyla dizayn edildi. Öğrencilerimiz keyifli anlar geçirdi. Projede emeği geçen öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda yapılan deneme sınavı ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Ock

Okulumuz 6-A sınıfı öğrencilerinden Elif İlayda DÖNMEZ, ilçe genelinde düzenlenen "Yaşar Doğu" ile ilgili şiir yazma yarışmasında ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, öğrencimize hayat boyu başarılar dileriz.

Ock

Okulumuz 6-A sınıfı öğrencilerinden Zeynep CANBOLAT, ilçe genelinde düzenlenen "10 Kasım" ile ilgili şiir yazma yarışmasında ilçe ikincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, öğrencimize hayat boyu başarılar dileriz.

Ock

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul-Aile Birliği Toplantısı, 26 Ekim 2021 Salı günü saat 13.00'te okulumuz görsel sanatlar sınıfında yapılmıştır.

Ock

"Kavak Çocuk Kitapları Günleri" etkinliğine 15 Ekim Cuma günü tüm okulun katılımı sağlandı. Etkinlik sayesinde öğrencilerimiz çeşitli kitapları görme fırsatı buldu ve yazarlarımızla tanışarak kitaplarını imzalattı.